Parchet Laminat

Parchet Transit

Disponibila: La comanda
Timp de livrare: 15-21 zile calendaristice
Transport: Curierat pe paleti sau autoutilitara
Include : TVA
Detalii:Parchet laminat de cea mai buna calitate, la preturi excelente. Permite un confort sporit, avantajul fiind faptul ca nu necesita la fel de multa ingrijire cat cel natural.

Fatul ca este tratat cu parafina pe ambele parti il face mult mai stabil si mai rezistent la umiditate decat alte produse concurente. El reista foarte bine la tot ce inseamna soc: zgarieturi, pete, arsuri de tigara, loviri etc.

Dimensiuni:grosime 7 mm , lungime 189 mm, latime 1200 mm. Pentru varianta structurata, exista alte dimensiuni : grosime 8mm, latime 132 mm, lungime: 1310 mm

Pret disponibil doar in showroom sau email la office@parchet-gazzotti.com

Catalog in format electronic parchet laminat Transit.pdf

Comanda

Trasint este o alternativa in alegerea parchetului, care ramane extraordinara datorita comfortului si aspectului natural si totodata vine ca alternativa la gresie , covor sau mocheta . Frumusetea si tehnologia , lungimea si pretul mic , rezistenta si comfortul fac din aceasta gama o solutie economica ideala pentru pardoseala dmv . . Transit este gama parchetului laminat de la Gazzotti , care se caracterizeaza printr-o calitate inalta . Acest parchet poate fi folosit atat in proiecte rezidentiale cat si in cele non-rezidentiale . Gama Transit este compusa dintr-un strat superior fabricat din rasini speciale impregnate cu hatie decorativa , si un suport rezistent la apa din HDF . Marea tehnologie folosita pentru crearea suportului , a facut impermeabil acest strat datorita tratarii acestuia cu parafina pentru a crea o bariera importriva umiditatii.
Comanda Ta
0 produse
Total: 0 Lei
Dealer
Fabrici Colaboratoare